Onze privékliniek

Onze privékliniek
Een gespecialiseerde kliniek die gepersonaliseerde zorg combineert met geavanceerde technologie

Surplus Clinic biedt verantwoorde en warme medische zorg aan van de hoogste kwaliteit. In 2022 werd onze privékliniek volledig vernieuwd om die ambitie verder waar te maken. Het resultaat is een ultra modern esthetisch centrum dat de hoogste standaarden hanteert op het vlak van technologie, comfort, hygiëne en veiligheid.

Onthaal

De keuze voor plastische chirurgie of een esthetische behandeling is vaak een grote stap. Die hoef je niet alleen te nemen. We zijn er voor jou vanaf het eerste contact. Zodra je binnenkomt, ervaar je een warm, huiselijk en geborgen gevoel. Neem op je gemak plaats in onze lounge, geniet van een koffietje en wacht rustig op je afspraak met zicht op de binnentuin.

Consultatieruimtes

Aan elke ingreep gaat een uitgebreide consultatie vooraf. Tijdens dit overlegmoment leg je in alle discretie je probleem voor aan de arts en krijg je meer toelichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Kom je voor een esthetische behandeling, zoals fillers of botox? Dan is de kans groot dat ze meteen uitgevoerd wordt, aangezien we de meeste cosmetische producten standaard in huis hebben.

Operatiekwartier

Is het nodig om na je operatie een nachtje te blijven? Dan gaat je ingreep door in Sint-Augustinus, het academisch ziekenhuis waaraan onze artsen verbonden zijn. In het andere geval gebeurt je behandeling in ons eigen operatiekwartier. Het is uitgerust met de laatste nieuwe technologieën en voldoet aan de strengste eisen op het vlak van hygiëne en veiligheid.

Dagverblijf

Een goede nazorg is van groot belang voor het eindresultaat. Op de recovery krijg je een eigen kamer zodat je rustig kunt herstellen van de narcose en operatie. We monitoren je constant, zodat je veilig terug naar huis kunt gaan. Ook voor je behandeling kan je je hier rustig installeren en omkleden.

Vind vlot je weg naar onze kliniek

Surplus Clinic beschikt over verschillende locaties in Vlaanderen. Zo bieden we jou de mogelijkheid om gemakkelijk op consultatie te komen in je eigen regio.

Surplus (Kliniek) Antwerpen

Plantin en Moretuslei 216
2018 Antwerpen
03 237 15 81
info@surplus.be

Surplus Brasschaat

Augustijnslei 12
2930 Brasschaat
03 237 15 81
info@surplus.be

Surplus Houthalen-Helchteren

Kazernelaan 6
3530 Houthalen-Helchteren
0477 73 11 31
info@surplus.be