ONZE VISIE
Plastische chirurgie en esthetische behandelingen om weer helemaal jezelf te zijn. Vertrouwelijk, verantwoord, veilig.

Jouw plus-kliniek

Wie zich mooi en gezond voelt, straalt. Toch zijn veel mensen onzeker over hun lichaam. Omdat ze niet tevreden zijn over een bepaald aspect. Omdat ze sporen dragen van een ongeval of ziekte. Omdat ouder worden knaagt aan hun zelfbeeld. Surplus Clinic is er om jou te helpen je zelfvertrouwen terug te vinden, zodat je weer gelukkig kunt zijn met jezelf. De ‘plus’ in onze naam staat er niet zomaar. Al meer dan vijftig jaar is onze praktijk een referentie op het vlak van plastische chirurgie en esthetische behandelingen. Toch zijn we veel meer dan een medische instelling. We bieden jou als patiënt een warme omgeving met aandacht voor je persoonlijk welzijn. Je bent hier welkom in een hypermoderne privékliniek waar je begeleid wordt van het eerste contact tot de laatste controle. Tegelijk zijn we verbonden aan het Sint-Augustinusziekenhuis, zodat ook zwaardere ingrepen veilig en comfortabel kunnen doorgaan. Die combinatie maakt dat je geniet van de best mogelijke zorg en ondersteuning. Voor elke patiënt stippelen we een individueel traject uit. Een totaalzorg, door gespecialiseerde experten die je begrijpen en zo het verschil voor je maken.

Eerlijk en deskundig advies
voor de juiste behandeling

In onze privékliniek kan je terecht voor een breed scala aan cosmetische en plastisch chirurgische behandelingen. We geven eerlijk advies en gaan samen met jou op zoek naar de meest geschikte en haalbare oplossing.

Begeleiding van het eerste consult tot de laatste controle
00
Intakegesprek

Je lichaam begrijpen is een belangrijke eerste stap. Aan elke operatie gaat een uitgebreide consultatie vooraf. Samen met je arts bespreek je de verschillende behandelmogelijkheden. Zo krijg je een goed beeld van de ingreep en de eventuele risico’s en gevolgen.

01
Ingreep

Als erkende artsenassociatie zijn we verbonden aan het academisch ziekenhuis Sint-Augustinus in Wilrijk. Onderga je een zwaardere ingreep die een overnachting vereist? Dan gaat ze daar door. Zo kan je na je operatie rustig op adem komen met de nodige zorgen.

02
Herstel

Ook na je operatie kan je rekenen op de nodige ondersteuning en zorg. Je arts en het verplegend personeel zijn dag en nacht beschikbaar en begeleiden je tot je volledig hersteld bent. Daarnaast krijg je tips over gepaste voeding, kledij en beweging, zodat je goed en gezond kunt revalideren.

03
Nazorg

Na enkele weken vindt een eerste controle plaats bij je arts. Je wonden worden nagekeken en eventuele hechtingen verwijderd. Is er verdere opvolging nodig? Dan lassen we een bijkomende afspraak in, zodat we je herstel goed in het oog kunnen houden.