SAMENWERKEN

Verwijs patiënten met een gerust hart door

Als medisch centrum geloven wij sterk in een totaalzorg, met evenveel aandacht voor elke stap in het proces. Door als zorgverleners efficiënt en transparant samen te werken, kunnen we patiënten nog beter helpen en ondersteunen.

Naar een totaalzorg in het teken van de patiënt

We geloven in partnerships die elkaar sterker maken. Elk van ons is een kleine schakel in een heel zorgproces. Systematisch samenwerken leidt automatisch tot een win-win situatie. Voor jou als huisarts of dermatoloog. Voor onszelf als privékliniek. Maar vooral ook voor de patiënten die zich van begin tot einde geborgen, begrepen en geholpen voelen.

Een warme zorgomgeving met de focus op specialisatie en innovatie

Surplus Clinic is een toonaangevend medisch centrum, gegroeid uit de praktijk aan de Jan Van Rijswijcklaan 98 in Antwerpen. Al meer dan vijftig jaar is onze privékliniek een referentie op het vlak van plastische geneeskunde en esthetische behandelingen. In 2022 verhuisden we naar een gloednieuw pand met de ambitie onze zorg verder te optimaliseren.

Eerlijk en deskundig advies
voor de juiste behandeling

In onze privékliniek kan je terecht voor een breed scala aan cosmetische en plastisch chirurgische behandelingen. We geven eerlijk advies en gaan samen met jou op zoek naar de meest geschikte en haalbare oplossing.

Nog vragen?

Voor verdere vragen kan u terecht op onze
F.A.Q-pagina of kunt u rechtstreeks contact opnemen.