behandelingen / Laser
Laser

Een universele laser die voor alles werkt, bestaat niet. Wel zijn er verschillende soorten lasers naargelang de huidaandoening. In onze kliniek maken we gebruik van een licht- en lasercombinatietoestel. Daarmee kunnen we een uitgebreid aantal huidproblemen aanpakken: pigmentvlekken, ontharing, littekens, rimpels, oppervlakkige spataders, enzoverder.

Voor meer informatie plan je best een vrijblijvende consultatie in.

praktisch
Duur ingreep
30 minuten
Verdoving
verdovende zalf
Pijn
1-6/10
Hersteltijd
2 weken
Resultaat
direct - 2 weken
Littekens
geen
Begeleiding van het eerste consult tot de laatste controle
00
Intakegesprek

Je lichaam begrijpen is een belangrijke eerste stap. Aan elke operatie gaat een uitgebreide consultatie vooraf. Samen met je arts bespreek je de verschillende behandelmogelijkheden. Zo krijg je een goed beeld van de ingreep en de eventuele risico’s en gevolgen.

01
Ingreep

Als erkende artsenassociatie zijn we verbonden aan het academisch ziekenhuis Sint-Augustinus in Wilrijk. Onderga je een zwaardere ingreep die een overnachting vereist? Dan gaat ze daar door. Zo kan je na je operatie rustig op adem komen met de nodige zorgen.

02
Herstel

Ook na je operatie kan je rekenen op de nodige ondersteuning en zorg. Je arts en het verplegend personeel zijn dag en nacht beschikbaar en begeleiden je tot je volledig hersteld bent. Daarnaast krijg je tips over gepaste voeding, kledij en beweging, zodat je goed en gezond kunt revalideren.

03
Nazorg

Na enkele weken vindt een eerste controle plaats bij je arts. Je wonden worden nagekeken en eventuele hechtingen verwijderd. Is er verdere opvolging nodig? Dan lassen we een bijkomende afspraak in, zodat we je herstel goed in het oog kunnen houden.